Arden’le iftar sofrasında bugün Tavuk Beyti.

Ramazan-ı Şerif ayının 19. gününe geldik. Geçtiğimiz on sekiz gün boyunca hep birlikte çeşitli yemekler hazırladık. Umarız paylaşımlarımızdan keyif alıyoruz. Bugün menüde Tavuk Beyti var. Sunumuyla göz dolduracak ve lezzetine bayılacağınız Tavuk Beytinin hazırlaması da oldukça kolay.

Ana yemeğin yanında bugünkü menünüzü Mantar Çorbası, Bulgur Pilavı, Çiğ köfte, Akdeniz Salata ve Kazandibi tatlısıyla tamamlayabilirsiniz.

Tavuk Beyti - Malzemeler:

  • 2 Parça Akdeniz Toros tavuk göğsü
  • Yarım çay bardağı sıvı yağı
  • Yarım çay bardağı yoğurt
  • Tuz, Karabiber, Pul biber, Kimyon, Kekik, Kırmızı Biber
  • Yarım yemek kaşığı domates ve biber salçası
  • 2 Yemek kaşığı galeta unu
  • 1 Diş sarımsak