Aylık Arşivler: Ağustos 2022

  1. Aşure Sunum Yarışması

    Geçen sene olduğu gibi bu sene de aşure sunumunuzu hep birlikte oyluyoruz.

     

    #ardenleaşurebereketi hashtagi ve @ardenbenimmarketim etiketini kullanarak, hazırladığın aşure sunumunun resmini çekip Instagram profilinde post olarak paylaş.

     

    Arden Market Instagram hikayelerinde oylamaya sunalım.

    En çok oyu  alan ilk üç kişiye Arden alışveriş çeki hediye ediyoruz.

    Binciye 500TL İkinciye 300TL Üçüncüye 200TL Yarışma Şartları Kazanılan alışveriş çekleri İstanbul ve Alanya mağazalarımızda kullanılabilir.

    Dolayısı ile yarışmamız İstanbul ve Alanya il sınırları içerisinde geçerlidir.

    Görsellerin oylanması 9- 10 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

    9 Ağustos 15:00’e kadar paylaşılan görseller oylamaya sunulacaktır.

    Her kişinin/hesabın bir görselle katılım hakkı bulunmaktadır.

    Stok görsel sitelerinden görsel kullanmak yasaktır.

    Fark edildiğinde yarışmadan kaldırılacaktır.

    Yarışma

    Daha fazla »
  2. Lezzetli Aşure Yapmanın Püf Noktaları

    Merhaba Güzel Bi Aşure İçin Vazgeçilmez Tarifler Burada Tartısı olmayanlar için malzemeleri ölçtüm ve bardak karşılıklarını yazdım. Bu sefer biraz şekerini azalttım ama içine kuru incir ekledim ve zaman kazanmak için nohutla fasulyeyi birlikte düdüklüye attım. Hiç sorun olmadı. Tarifimden toplam 12 kase çıkıyor isteyenler ölçülerini iki katı malzemeyle 24 kase aşure hazırlayabilirler. Aşure Tarifi (Tam Ölçülü) 200 ml standart su bardağı ile Aşure Tarifi Tam Ölçülü (Bardak Ölçüsüyle) Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı (250 gr) aşurelik buğday 1 su bardağından 1 parmak eksik (125 gr nohut) 1 su bardağından 1 parmak eksik (125 gr) kuru fasulye 1 su bardağından 1 parmak eksik (100 gr) kuru beyaz üzüm 13-14 adet (100 gr) kuru kayısı 10-11 adet (100 gr) kuru incir 1 orta boy portakalın kabuğu + suyu 3,5 su bardağı (650 gr) toz şeker 20 bardak (4 litre) su Süslemesi için: ceviz içi nar taneleri Toz fıstık Fındık kırıkları Hindistan cevizi Aşure Tarifi Tam
    Daha fazla »