Arden’le iftar sofrasında, Ramazan-ı Şerif ayı boyunca birbirinden farklı tarifler ve menü tavsiyeleriyle, sizlere çeşitli fikirler veriyor ve hep birlikte enfes sofralar kuruyoruz.

Ramazan ayının 16. gününe geldik. Ellerimiz iftar sofraları hazırlama konusunda bir hayli hızlandı. Bugün ne pişirsem? sorusuna aradığınız yanıtı vermek için her zaman buradayız. Bugün sizlere Tepsi Kebabı hazırladık.

Ana yemeğin yanında bugünkü menünüzü Tarhana Çorbası, Bulgur Pilavı, Yoğurt, Zeytinyağlı Sarma ve İrmik Helvası tatlısıyla tamamlayabilirsiniz.

 

Tepsi Kebabı Malzemeler:

  • 4 adet patates
  • Domates
  • Yeşil Biber

 Kıymalı harç için:

  • 500 gr kıyma
  • yarım demet maydanoz
  • 1 adet kapya biber
  • 1-2 adet yeşil biber
  • 1 adet soğan
  • Tuz ve tercihe göre baharat çeşitlerinden
  • 2 diş sarımsak

 Sosu için:

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

 

 

Arden’le bereketli iftarlar.