Arden’le iftar sofrasında bugün Krep Rulo
Ramazan-ı şerif ayının ikinci haftasını da tamamladık sayılır. İkinci haftada da bugün ne pişirsem? dediğiniz anda yanınızdayız. Bugün enfes mi enfes, iftar sofralarınıza farklı bir lezzet katacak Krep Rulo tarifi ile karşınızdayız. Hazırsanız mutfakta buluşalım.
Ana yemeğin yanında bugünkü menünüzü Tarhana Çorbası, Yoğurtlu Semizotu, Limonata ve Kemalpaşa Tatlısı ile tamamlayabilirsiniz.
Krep Rulo - Malzemeler:
- 700gr Akdeniz Toros tavuk bonfile
- Az bir miktar sıvı yağ
- 500 gr ıspanak
- 1 Adet soğan
- 1 Yemek kaşığı domates veya biber salçası
- Tuz, karabiber, pul biber
Krepler için
- 3 Yumurta
- 3 Su bardağı süt
- 2 Su bardağı un
- Tuz
Beşamel sos için
- 1 Yemek kaşığı tereyağı
- 4 Yemek kaşığı un
- Yarım su bardağı soğuk su
- 800ml (4 su bardağı) süt
- Tuz
Arden’le bereketli iftarlar.