Arden’le iftar sofrasında bugün Buğu Kebabı.
Ramazan-ı şerif ayının 11. gününe geldik. Bünyelerimiz oruca alıştı fakat bugün ne iftara pişirsem? sorusu her geçen gün daha zor hale geldiğini düşünebilirsiniz. Bu süreçte ‘Ne Pişirsem?’ dediğiniz her gün sizin yanınızdayız. Bugünkü menümüz tam da ağızlara layık.
Ana yemeğin yanında bugünkü menünüzü Mercimek Çorbası, Şehriye Pilavı, Zeytinyağlı Sarma, Limonata ve Revani tatlısı ile tamamlayabilirsiniz.
Buğu Kebabı - Malzemeler:
- 300gr Akdeniz Toros Dana Kuşbaşı
- 1 Adet Soğan
- 1 Adet Patates
- 1 Adet Havuç
- 2 Adet Kapya Biber
- 1 Baş sarımsak
- Zeytinyağı
- 1 Yemek Kaşığı Domates veya Biber Salçası
- 1 Kâse Haşlanmış Bezelye
- Tuz, Karabiber
- Üzeri İçin Kaşar Peyniri
Beşamel Sos İçin:
- 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
- 3,5 Yemek Kaşığı Un
- 500 Ml Süt
- Tuz, Karabiber
Arden’le bereketli iftarlar.