Eker Kayısılı Probiyotik Yoğurt 4x100 g
Eker Kayısılı Probiyotik Yoğurt 4x100 g
Probiyotikler; yeterli miktarda tüketildiklerinde bağırsak florasını geliştirerek sağlıgımızı olumlu yönde geliştiren canlı mikroorganizmalardır. Bu mikroorganizmalar; ayran ve kefir üretiminde mayalama işlemi sırasında laktik asit bakterileriyle birlikte ilave edilir.
İçindekiler;
Pastörize ve homojenize inek sütü, kayısı preparatı (%15), Kayısı (%40), şeker, kıvam artırıcılar (modifiye nişasta, karagenan), doğal aroma verici (kayısı), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, trisodyum sitrit), siyah havuç suyu konsantresi, yoğurt kültürü ve probiyotik bakteri. Son üründe meyve oranı en az %6'dır. Şeker ilave edilmiştir.
Besin öğeleri;
Enerji ve Besin Öğeleri (100g için) Enerji (kj ve kcal): 326/78 Yağ (g): 1,9 -Doymuş Yağ (g): 1,3 Karbonhidrat (g): 11,5 -Şekerler (g): 8,1 Protein (g): 3,7 Tuz (g): 0,1