Kebir Kolot Peynir 400 g
Kebir Kolot Peyniri, tam yağlı inek sütü kullanılarak doğal yöntemlerle üretilir. Trabzon şehrinin meşhur peyniri, Karadeniz Bölgesi'nin yöresel lezzetleri arasında yer alan ve kahvaltı sofralarından eksik olmayan kuymak (mıhlama) yapımında kullanılır.
Kebir Kolot Peyniri, yağlı ve kolay eriyen bir peynir türü olması nedeniyle birçok sıcak yemek tarifi için de tercih edilebilir. Rendelenerek ya da dilimlenerek tüketilebilir. Tost, sıcak sandviç, pide ve pizza yapımında kullanılmak için uygun bir peynirdir.
İçindekiler
Pastörize inek sütü , tuz , peynir kültürü , peynir mayası , koruyucu (E202)
Alerjen Uyarısı
Süt ürünüdür
Net Miktar (g/ml)
400 g
Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz.
Marka | Kebir |
---|