Doğanay Şalgam Suyu Sade 300 ml
Doğanay Şalgam Suyu Sade, hijyen ve gıda güvenliğine maksimum önem verilerek üretilmiştir.
Özel yetiştirilen mor havuçlar, özenle temizlenerek fermantasyon tanklarına atılıyor. İtina ile seçilmiş buğdaylardan üretilmiş bulgur, sıcak su ile yıkanarak mayalanmaya bırakılıyor. Tarsus ve Adana bölgesinden gelen acı süs biberleri fermantasyon tanklarına ekleniyor. Mevsime göre 40-45 gün süren fermantasyon işleminden sonra el değmeden şişeleniyor. İşte Doğanay Şalgam bu adımlardan geçerek masanızdaki yerini alıyor.
İçindekiler
SU,MOR HAVUÇ,TUZ,BULGUR(BUĞDAY ÜRÜNÜ),ŞALGAM TURBU,KORUYUCU(SODYUM BENZOAT)
Net Miktar (g/ml)
330 ml
Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.
Marka | Doğanay |
---|